Huisregels

Aanbetaling

Bij het maken van een afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag varieert van €50,- voor een kleine tattoo tot €100,- voor een (middel) grote tattoo. Deze aanbetaling dient ter verzekering van de tijd die voor je gereserveerd wordt. Na het laten zetten van je tattoo wordt het bedrag van de aanbetaling in mindering gebracht op de prijs van je tattoo. Wanneer deze in meerdere sessies wordt gezet dan wordt de aanbetaling bij de laatste afspraak verrekend.

Ontwerpen

Wij brengen geen kosten voor het ontwerp in rekening. Het is niet toegestaan ontwerpen (of foto’s hiervan) mee te nemen uit de shop. Heb je jezelf na een tekenafspraak bedacht van onderwerp en wil je een nieuwe tekenafspraak inplannen? Dan is er ook een nieuwe aanbetaling nodig en komt de huidige aanbetaling te vervallen.

Garantie

Wij geven 2 maanden garantie op onze tattoos. Binnen deze periode zullen wij je tattoo, indien nodig, één keer gratis bijwerken. Dit geldt uiteraard alleen wanneer je je tattoo goed verzorgd hebt zoals wij het je hebben uitgelegd. Bij nalatigheid van de nazorg komt de garantie te vervallen en worden er kosten in rekening gebracht voor het bijwerken van je tattoo. Op tattoos op handen, voeten en nek geven wij geen garantie.

LET OP:

Wil je je afspraak verzetten? Geef dit dan minimaal 48 uur voor je afspraak telefonisch of in de shop door (beide tijdens de openingstijden) en je aanbetaling blijft staan. Dit kan dus niet per email / whatsapp / facebook / instagram etc. Een afspraak op dinsdag of woensdag dient dus uiterlijk verzet te worden op de zaterdag daarvoor.

Bij te laat afzeggen of complete annulering komt de aanbetaling te vervallen. 

Hier worden absoluut GEEN uitzonderingen in gemaakt.

Aanbetalingen zijn niet overdraagbaar aan een ander persoon. 

Heb je je bedacht en wil je een andere tattoo laten zetten dan dat er besproken is? Wanneer er al aan het ontwerp gewerkt is dien je in dat geval een nieuwe aanbetaling te doen en komt de huidige aanbetaling te vervallen.

Voorkom jezelf en ons een teleurstelling en maak alleen een afspraak wanneer je er 100% zeker van bent dat je je wilt laten tatoeëeren. Twijfel je nog? Maak dan geen afspraak en denk er nog even langer over na.GOLD TATTOO
Bergstraat 37
5611 JX Eindhoven
0619760364
info@goldtattoo.nl