AFSPRAAK MAKEN

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je het beste even langskomen in de shop. Op die manier kunnen we je ideeën samen bespreken.

Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen dan zijn wij ook bereikbaar via email en whatsapp (0619760364).

Op de pagina artiesten kun je door de portfolio’s bladeren en een keuze maken door welke tatoeëerder je je nieuwe tattoo wil laten zetten. Ook kun je hier direct per email contact opnemen met de tatoeëerders.

Om een duidelijk beeld te krijgen van je idee vragen we je om per email de volgende informatie te sturen:

  1. Gegevens: stuur ons de volgende gegevens om het contact soepel te laten verlopen: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres.
  2. Onderwerp: wat heb je in gedachten?
  3. Plaatsing: op welke plek op je lichaam wil je de tattoo hebben? Stuur een duidelijke foto van de plek. Tip: laat iemand anders de foto maken zodat het lichaamsdeel er recht op staat. Staan er tattoos rondom de plek waar je nieuwe tattoo komt? Zorg dan dat deze ook duidelijk te zien zijn.
  4. Formaat: hoe groot mag je tattoo worden? Geef in cm aan hoeveel ruimte je tattoo in mag nemen. Houd er rekening mee dat in een te kleine ruimte weinig detail past.
  5. Referentie foto’s: stuur ter verduidelijking van je idee een aantal foto’s van tattoos / tekeningen die je mooi vind en geef aan wat je hierin aanspreekt. Let op: ik maak altijd een nieuw origineel ontwerp zodat je niet met een kopie van iemand anders rondloopt. Klamp je dus niet teveel vast aan een foto van een tattoo die je mooi vindt.

Heb je geen voorkeur dan kun je een mailtje sturen naar info@goldtattoo.nl

Wij kijken dan welke artiest er het beste bij je past op basis van je omschrijving en beschikbaarheid.

Let op:

Wij kunnen alleen prijzen / prijsindicaties voor tattoos in de shop geven, nadat het ontwerp besproken is. Via email / telefoon / whatsapp / facebook / instagram etc geven wij dus geen prijzen.

(Kijk ook eens bij Do’s & Don’ts, Verzorging  en Huisregels)GOLD TATTOO
Bergstraat 37
5611 JX Eindhoven
0619760364
info@goldtattoo.nl